Parring foråret 2017:

Jeg er så heldig at Elenor Andersson har givet mig lov til at låne sin lækre Texas til Cia, og forhåbentlig Kennel Tvindelstrups første kuld. Tak Elenor. :)

Cia har været på besøg hos Texas, og nu går vi bare og venter på resultatet af mødet :)

Hvalpene blev født 29. april 2017. Se under nyheder.

 

LPl LPll LPlll SE UCH SE VCH Hummelviksgårdens Golden Texas

14686678_10157629817730013_1381557142_n

PRA-prcd, hereditært fri
DE – heriditært fri
ED ua (0)
HD grad A
Højde 49 cm.
Vægt 21 kg.

Meriter:
SE UCH
SE VCH
Eliteklasse LP

Texas største styrke er hans livsglæde. Han elsker alt og alle, og hans største ønske er, at være med.
Træningsmæssigt er hans styrke jagten, glæden og selvsikkerheden. Han er rigtig dygtig på vandarbejdet. Texas er venlig og tryg i forhold til andre, også børn, og andre dyr (også andre hanhunde).

 

LP1 LP2 Vildandens Lucia Af Pixvill.

cia-and

HD  A/A
Albuer 0/0
Øjenlyst 160425 Distichiasis/Ektopiske Cilier: Påvist, Grad: Let. (Et enkelt hår).
DNA- PRA – prcd Bærer
DNA – CEA/CH Normal/Clear
DNA-DE  fri
Højde:
Vægt: 14 kg.

Bedste meriter:

Udstilling: Excellent Brugshundeklasse, 1. vinder i klassen. CK

Lydighed:  LP2 242,5 point, 2. vinder på dagen.

Jagtprøve: 1. præmie begynderklasse.

Workingtest: 85 point – begyndeklasse ( 17-18-18-15-17)  7. placeret på dagen.

Cia er en sjov hund, et rigtigt legebarn, som får mange smil frem i løbet af dagen.
Hun har sine styrker på landarbejde, markering, søg og dirigering, og på sin store samarbejdsvilje. Hun elsker jagt og henter gerne hvad der bliver skudt. Lydighed er hendes legeplads, og hun samarbejder gerne.
Hun er en mild og glad hund, som elsker at løbe stærkt.

Kuldet her henvender sig til dig, som gerne vil arbejde med din toller, som gerne vil arbejde med tolleren som jagthund, og som på sigt gerne vil deltage på jagtprøve. Begge forældre har meriter på jagtprøver (Texas 2. præmiering på tollerjagtprøve åbenklasse, Cia 1. præmiering på tollerjagtprøve begynderklasse) og bliver brugt på praktisk jagt. Begge forældre gør sig godt til lydighedskonkurrencer (Texas er stillet i Eliteklasse, Cia har netop bestået LP2), og Texas er der ud over Svensk Vildtspors Champion. Så begge hunde besidder gode arbejdsegenskaber på flere områder. Jeg tror, at dette kuld bliver brugshunde med gode arbejdsegenskaber, godt temperament og udmærket eksteriør. Jeg tror ikke, at kuldet passer til dig, som ikke har nogle planer for træning med din toller, da linjerne indeholder stærke arbejdsegenskaber. Hvalpekøbere til dette kuld bliver ikke taget efter ”først til mølle princippet”, men jeg forbeholder mig retten til at udvælge de rigtige familier til hvalpene.
Hvalpene bliver hereditær fri for DE (Degenerativ encefalopati). Hvalpene kan blive bærere af PRA eftersom mor er bærer. Det indebærer at ingen af hvalpene udvikler PRA, men eftersom de kan blive bærere, skal hvalpe som senere skal indgå i avl gentestes.

Stamtavle:

stamtavle